Met welke pakketdienst verstuurt Kathmandu?

Bestellingen worden verstuurd met de PostNL of Fietskoeriers.nl/DHL. 

PostNL
Als een levering niet is gelukt, dan krijgt u een briefje in de bus met de mededeling dat het pakket de volgende dag is af te halen bij een PostNL afhaallocatie. Het kan zijn dat dit niet de dichtsbijzijnde afhaalllocatie voor u is omdat deze niet in de route van de bezorger zit.

Fietskoeriers.nl
In het kader van de duurzaamheid zijn wij een samenwerking met Fietkoeriers.nl aangegaan. Fietkoeriers.nl is momenteel in meer dan 50 steden actief en breiden snel uit. Op het moment dat uw postcode in een van deze 'fietssteden' valt, wordt als bezorgoptie: 'bezorging per Fietskoeriers.nl' getoond. U ontvangt van ons ook voor de Fietskoeriers een Track & Trace code. Voor de postcodes die niet in het postcodegebied vallen werkt Fietskoeriers.nl samen met DHL. Deze bezorgoptie wordt altijd getoond. DHL zal dan het pakket bezorgen. Dit pakket wordt wel bij ons met de fiets opgehaald en vervolgens overgedragen aan DHL.

Fietskoeriers.nl

  • Bezorging tussen 18:00 en 22:00 uur
  • Een GPS-stamp (bewijs van locatie en tijdstip aflevering)
  • Drie bezorgpogingen
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.