Wat zijn de betaalmogelijkheden van jullie webshop?

iDEAL

In de Kathmandu-webshop betaalt u veilig en snel met iDEAL. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving.

Credit Card

Betaal veilig in onze beveiligde omgeving met uw Visa, Maestro, VPay of Mastercard. Kathmandu berekent geen extra kosten voor betalingen via Credit Card.

VVV Cadeaukaart

U kunt uw bestelling, of een deel van uw bestelling, afrekenen met de digitale VVV Cadeaukaart.

Door de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 mag het deel dat u met de VVV Cadeaukaart betaald niet meer dan €50 zijn. Uiteraard kunt u het resterende deel van de online transactie betalen met betaalmiddel naar keuze. 

Dus als voorbeeld u koopt iets van €100 en u heeft een VVV Cadeaukaart van €75,- dan kunt u maar €50 van de VVV Cadeaukaart gebruiken en moet u €50 met een ander betaalmiddel betalen. Op uw VVV Cadeaukaart staat dan nog een tegoed van €25 die u bij een volgende betaling kunt gebruiken

LET OP: Als u de aankoop retourneert, dan wordt het tegoed retourbetaald naar uw VVV Cadeaukaart. Bewaar uw VVV Cadeaukaart dus ten minste 14 dagen na aankoop.

 

Bancontact / Mister cash

Betalen vanuit het buitenland kan met Bancontact Mister cash.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.