Covid-19 maatregelen

 

Update 14 januari 2022

Onze winkels mogen weer open vanaf 15 januari 2022. Gelukkig zijn onze winkels groot en is er genoeg ruimte om veilig te winkelen. Let er graag op dat de winkels alle dagen om 17.00 uur sluiten. Wij houden ons aan de voorschriften opgegeven door de overheid en verder gelden de gebruikelijke Corona maatregelen zoals o.m.: blijf bij klachten thuis, houdt anderhalve meter afstand en draag een mondkapje. We kijken ernaar uit u weer te verwelkomen in onze winkels!

 

Update december 2021

Jammergenoeg zijn onze 'stenen' winkels weer gesloten. Gelukkig is het wel mogelijk om online (of telefonisch) een bestelling te plaatsen én af te halen tot 17.00 uur. Een afspraak maken daarvoor is niet nodig.  De bestellingen worden aan de deur overhandigd. Het is helaas niet mogelijk in de winkel te komen. Verder gelden de gebruikelijk Corona maatregelen: blijf bij klachten thuis, houdt anderhalve meter afstand en draag een mondkapje.

We blijven positief en leveren dezelfde service die je van ons gewend bent, alleen nu telefonisch of per mail. Heb je vragen over producten of een bestelling, neem graag contact met ons op!

Webshop:
Mail naar webshop@kathmandu.nl
Bel: 030-3030047

Winkel Amsterdam:
Telefoon: 020 - 6243652
E-mail: amsterdam@kathmandu.nl

Winkel Utrecht: 
Telefoon: 030 - 2341499
E-mail: utrecht@kathmandu.nl

Wat wel nog kan:

- Online bestellen
- Telefonisch bestellen
- Contact opnemen (mail/telefoon)
- Bestelling bij de winkel afhalen, een afspraak hiervoor maken niet nodig
- Thuisbezorging, met de Fietskoeriers.nl of met PostNL (gratis boven €30,-)
- Ons retourtermijn hebben we verlengd tot 4 weken

 


 

Update april 2021

Vanaf woensdag 28 april zijn onze winkels weer volledig open! Een afspraak maken hoeft dus niet meer. We hebben 2 grote winkels en wij zien erop toe dat er niet teveel mensen binnen zijn. Vanuit overheidswege is besloten dat we per 25m2 winkeloppervlak, één bezoeker mogen ontvangen. 


 

Update maart 2021

Vanaf maart mogen wij weer klanten op afspraak ontvangen, de eerste helft van maart 2 personen per uur. Voor grote winkels, zoals onze winkels zijn de regels voor de tweede helft van maart verruimd en mogen wij meerdere klanten per uur ontvangen. Voor de winkel in Utrecht hanteren wij maximaal 30 personen per uur en voor de winkel in Amsterdam houden wij het op 14 personen per uur. Daarmee zitten we ruimschoots onder de norm zodat we zoveel mogelijk veiligheid voor onze klanten en personeel kunnen waarborgen.

Click & Collect
Vanaf woensdag 10 februari is het mogelijk om uw bestelling bij onze winkels op te halen.

De overheid heeft hier een aantal voorwaarden aan verbonden:
- Het ophalen aan de deur is alleen mogelijk op afspraak. Dit om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan voor de deur. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst nemen wij contact met u op over het afhaalmoment.
- Klanten mogen niet in de winkel komen.
- Tussen het moment van bestellen en het afhaalmoment moet tenminste 4 uur zitten.
- Er mogen alleen artikelen van ons aan de klant worden meegegeven. Wij nemen geen retouren, omruilingen of reparaties aan bij de deur.
- Retouren van webshopbestellingen blijven verlopen via PostNL.
- Bij voorkeur wordt er een (vooraf betaalde) webbestelling opgehaald. Er kan ook telefonisch besteld worden waarbij er met een mobiele pinautomaat aan de deur wordt afgerekend.
- Uiteraard blijven de bestaande Covid-19 maatregelen van kracht.

We zijn blij dat we u weer kunnen ontmoeten bij de voordeur van onze winkels. We houden ons echter aan de regels van de overheid en maken hierop geen uitzonderingen.


 

Update: december 2020

Zoals u ongetwijfeld vernomen heeft zijn onze winkels tijdelijk gesloten. Wel zijn wij gewoon aanwezig en staan u graag telefonisch of per mail te woord. Neem gerust contact met ons op!

Winkel Amsterdam:
Telefoon: 020 - 6243652
E-mail: amsterdam@kathmandu.nl

Winkel Utrecht:
Telefoon: 030 - 2341499
E-mail: utrecht@kathmandu.nl

We wensen u veel gezondheid toe en zien u graag, wanneer het kan, weer terug!


Update: november 2020

We streven ernaar om het winkelen zo aangenaam en veilig mogelijk voor u te maken en de service te verlenen die u van ons gewend bent. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat daarbij natuurlijk voorop. Gelukkig zijn onze winkels groot, zodat de anderhalve meter maatregel relatief makkelijk te waarborgen is. In navolging van de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom COVID-19 heeft Kathmandu dan ook maatregelen genomen om de risico’s van de verspreiding van het virus te beperken. Hieronder treft u onze maatregelen aan.

Wat wij voor u en voor onszelf doen:

 • We zien erop toe dat het niet te druk wordt in de winkel. Wij hanteren hierbij de RIVM-norm.
 • Wij dragen mondkapjes en waarderen het als onze klanten dit ook doen.
 • Al onze medewerkers wassen regelmatig grondig hun handen en houden anderhalve meter afstand van collega’s en klanten.
 • Bij de kassa’s zijn markeringen aangebracht om de 1,5 meter afstand te waarborgen.
 • Wij zorgen voor veelvuldig schoonmaken van pinapparaten, toonbanken, kassa’s, deurklinken, pashokjes etc.
 • Gepaste kleding wordt de volgende dag terug gehangen. Na het passen wordt de paskamer gereinigd.
 • Toiletten zijn gesloten.

Wat we van u verwachten:

 • Houd rekening met elkaar, blijf positief en volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.
 • Kom alleen langs als u zich gezond voelt.
 • Iedereen houdt zich aan de anderhalve meter afstand.
 • Gelieve met pin/contactloos betalen.
 • Kom het liefst alleen, 1 persoon per gezin, geen huisdieren.
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.