Terug
  • Care Plus Headnet Classic Green 33703 verzorging online bestellen bij Kathmandu Outdoor & Travel
  • Care Plus Headnet Classic Green 33703 verzorging online bestellen bij Kathmandu Outdoor & Travel
  • Care Plus Headnet Classic Green 33703 verzorging online bestellen bij Kathmandu Outdoor & Travel
  • Care Plus Headnet Classic Green 33703 verzorging online bestellen bij Kathmandu Outdoor & Travel

Care Plus Headnet Classic Green

€ 12,50
€ 12,50
One size

Winkelvoorraad artikel

Selecteer een maat en bekijk de voorraad per winkel

Omschrijving

Midgeproof hoofdnet

De Care Plus Headnet Classic is een one-size midgeproof hoofdnet. Speciaal ontworpen tegen kleine insecten zoals knutjes. Aan de onderkant zit een koord dat aangetrokken kan worden om het net aan te sluiten. Door de fijnmazigheid van het net, ideaal voor gebruik in noordelijke gelegen gebieden zoals Scandinavië, Schotland en Canada.

Eigenschappen
Afmetingen net (Ø x h) : 400 x 500 mm
Afmetingen verpakking (Ø x h): 50 x 100 mm
Gewicht : 50 gram
Mesh : 1050

Kenmerken

Merk
Leveranciercode
33703
Bestelcode
005361
  • Winkelvoorraad
    One size
    Amsterdam
    Utrecht
  • Online bestellen en betalen

    Bedenktijd
    Als u iets koopt in de Kathmandu-webshop krijg u 14 dagen bedenktijd, daarna is de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag u de artikelen zonder opgaaf van reden retourneren en krijgt u uw geld terug, indien:
    • het artikel in originele staat is;
    • het artikel in de originele verpakking zit;
    • het ingevulde retourformulier is bijgevoegd;
    • de originele aankoopbon is bijgevoegd;
    • de zending voldoende gefrankeerd is.

    Er bestaat geen aanspraak op terugbetaling als het artikel is gebruikt en/of is beschadigd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd, ongeacht de reden van het retourneren.

    Let op: sommige producten kunnen niet geruild worden 
    De volgende artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd: speciaal bestelde, gefabriceerde of aangepaste artikelen, alle klimmaterialen, voedingsmiddelen, persoonlijke verzorgingsartikelen, EHBO-artikelen, muskietennetten, anti-insectenmiddelen, tekentangen, waterfilters en -desinfectiemiddelen en dergelijke. Op de hier genoemde artikelsoorten is de 14 dagen bedenktijd niet van toepassing.

    Webshop betaalmogelijkheden
    Wij accepteren in onze webshop de volgende betaalmiddelen:
    iDEAL, Visa, Maestro, VPay of Mastercard, Bancontact Mister cash, VVV Cadeaukaart

    VVV Cadeaukaart

    U kunt uw bestelling, of een deel van uw bestelling, afrekenen met de digitale VVV Cadeaukaart.

    Door de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 mag het deel dat u met de VVV Cadeaukaart betaald niet meer dan €50 zijn. Uiteraard kunt u het resterende deel van de online transactie betalen met betaalmiddel naar keuze. 

    Dus als voorbeeld u koopt iets van €100 en u heeft een VVV Cadeaukaart van €75,- dan kunt u maar €50 van de VVV Cadeaukaart gebruiken en moet u €50 met een ander betaalmiddel betalen. Op uw VVV Cadeaukaart staat dan nog een tegoed van €25 die u bij een volgende betaling kunt gebruiken

    LET OP: Als u de aankoop retourneert, dan wordt het tegoed retourbetaald naar uw VVV Cadeaukaart. Bewaar uw VVV Cadeaukaart dus ten minste 14 dagen na aankoop.

  • Verzending

    Verzenden en afhalen
    Bestellingen met een bestelwaarde van € 30 en hoger worden binnen Nederland gratis verzonden met PostNL of Fietskoeriers.nl/DHL. Voor het opsturen van bestellingen onder de € 30 vragen wij verzendkosten van € 4,95. U kunt uw bestelling ook afhalen in één van de Kathmandu winkels, dit is altijd gratis!
    De Kathmandu webshop levert ook bestellingen naar België, Duitsland en Frankrijk. De verzendkosten van een bestelling die naar het buitenland opgestuurd moet worden bedraagt ten minste € 7,95, afhankelijk van gewicht en omvang.

    Fietskoeriers.nl
    In het kader van de duurzaamheid zijn wij een samenwerking met Fietkoeriers.nl aangegaan. Fietkoeriers.nl is momenteel in meer dan 50 steden actief en breiden snel uit. Op het moment dat uw postcode in een van deze 'fietssteden' valt, wordt als bezorgoptie: 'bezorging per Fietskoeriers.nl' getoond. U ontvangt van ons ook voor de Fietskoeriers een Track & Trace code. Voor de postcodes die niet in het postcodegebied vallen werkt Fietskoeriers.nl samen met DHL. Deze bezorgoptie wordt altijd getoond. DHL zal dan het pakket bezorgen. Dit pakket wordt wel bij ons met de fiets opgehaald en vervolgens overgedragen aan DHL.

    Afhaallocatie
    U kunt uw bestelling ook laten bezorgen bij een PostNL afhaallocatie. U kunt tijdens het bestelproces het gewenste PostNL afhaallocatie selecteren. Nadat we de order hebben verzonden, ontvangt u een track & trace code. Hiermee kunt u zelf uw pakket volgen en zien wanneer op de afhaallocatie is afgegeven.

    Zodra het pakketje op de afhaallocatie is aangekomen heeft u 1 week de tijd om het af te halen. Indien u het pakket niet binnen die week heeft afgehaald, zal het pakket retourgestuurd worden naar de Kathmandu winkel die het heeft verzonden. U kunt het dan in onze winkel afhalen.
    Als u wenst dat het nogmaals naar u verzonden wordt rekenen wij hier verzendkosten voor.

    Afhalen in winkel
    Afhalen in de winkel is mogelijk, u ontvangt een email als uw bestelling klaar ligt in de winkel.


Cannot execute queries while other unbuffered queries are active. Consider using PDOStatement::fetchAll(). Alternatively, if your code is only ever going to run against mysql, you may enable query buffering by setting the PDO::MYSQL_ATTR_USE_BUFFERED_QUERY attribute.