Het Rab Servicecentrum

Het Rab Servicecentrum

14 november 2023 | Nieuws

Als outdoorliefhebber ben je waarschijnlijk goed bekend met de kwaliteit van Rab Equipment. De hoogwaardige outdooruitrusting van dit merk staat garant voor een hoge kwaliteit en veel comfort bij al je avonturen in de buitenlucht. Maar wist je dat ze daarnaast zeer actief bezig zijn met duurzaamheid? Dat beperkt zich niet alleen tot het zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen zonder PFAS, maar richt zich ook op het verlengen van de levenscyclus van een product. Ze bieden hiervoor diverse diensten aan en hebben die onder de paraplu van het ‘Rab Servicecentrum’ gebundeld.

1. Rab Garantie: Het vertrouwen in de wildernis

Wanneer je investeert in Rab-producten, investeer je niet alleen in een uitrusting, maar ook in vertrouwen. Rab Equipment geeft dit vertrouwen mede door de Rab Garantie. Ze beloven een hoogwaardige en slijtvaste uitrusting, die je niet in de steek zal laten. Mocht je artikel toch onverhoopt defect raken als gevolg van een fabricagefout, dan kan het artikel retour naar Rab en wordt het, waar mogelijk, gerepareerd. Als reparatie toch niet mogelijk is, dan wordt het product vervangen.

2. Rab Repairs: Vakkundig herstel van jouw favoriete Rab-artikelen

Is je geliefde Rab-uitrusting versleten of beschadigd na vele avonturen? Het Rab Servicecentrum biedt ook Rab Repairs aan. Of het nu gaat om het vervangen van versleten onderdelen, repareren van scheuren of een product opnieuw waterafstotend maken, het Rab team zorgt ervoor dat je uitrusting snel weer klaar is voor je volgende avontuur.

3. Rab Spare Parts: Een tweede leven voor jouw Rab-outdoorgear

Soms heeft je uitrusting slechts een klein onderdeel nodig om weer als nieuw te functioneren. Met Rab Spare Parts biedt het Servicecentrum een uitgebreid assortiment vervangende onderdelen, zodat je zelfs de kleinste details van je gear kunt vernieuwen.

4. Duurzaamheid in Eigen Hand: Wassen en impregneren

Naast deze services die Rab aanbiedt, ligt de sleutel tot een langere levensduur van je uitrusting ook in jouw eigen handen. Regelmatig wassen en impregneren van technische stoffen zijn eenvoudige, maar krachtige stappen om de prestaties van je gear te behouden. Door deze gewoonte in stand te houden, draag je zelf actief bij aan de duurzaamheid van jouw outdooruitrusting. En als je het zelf niet aandurft om je technische artikelen te wassen, kan je het ook laten doen bij het Servicecentrum.

 

> Bekijk onze collectie van Rab Equipment

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.