Al meer dan 25 jaar biedt Kathmandu voor elk avontuur een brede collectie van hoogstaande buitensportproducten. We vinden het belangrijk om mee te denken met de dromen, plannen en wensen van onze klanten. Met een persoonlijk advies laten we hun buitensportavontuur al beginnen in onze winkels én in onze webshop. Kathmandu maakt iedere reis, wandeling of kampeervakantie grenzeloos avontuurlijk. We go the extra mile! 

 

 

Verdien €500,- shoptegoed!

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke (bij)baan in Utrecht of Amsterdam? Die toevallig ook nog van wandelen, reizen, klimmen of kamperen houdt? Verwijs diegene dan door naar onze vacatures. En win €500,- shoptegoed als jij onze nieuwe collega vindt!

Voorwaarden

De cadeaubon wordt gegeven zodra aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  • In de sollicitatie van de kandidaat is duidelijk naar voren gekomen dat jij deze kandidaat hebt aangedragen. Dit kan zijn doordat jij de contactgegevens van deze kandidaat hebt gegeven of doordat de kandidaat zelf expliciet aangeeft dat hij/zij door jou benaderd is voor deze vacature.
  • Jouw aangedragen kandidaat tekent een arbeidsovereenkomst met Kathmandu Outdoor & Travel voor > 16 uur per week.
  • De kandidaat heeft een periode van zes maanden succesvol doorlopen.
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.