Al meer dan 25 jaar biedt Kathmandu voor elk avontuur een brede collectie van hoogstaande buitensportproducten. We vinden het belangrijk om mee te denken met de dromen, plannen en wensen van onze klanten. Met een persoonlijk advies laten we hun buitensportavontuur al beginnen in onze winkels én in onze webshop. Kathmandu maakt iedere reis, wandeling of kampeervakantie grenzeloos avontuurlijk. We go the extra mile! 

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een leuke parttime of fulltime baan in Utrecht of Amsterdam? En heb jij affiniteit met mode, reizen en outdoor? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en stuur je motivatie- en sollicitatiebrief naar ons op. Dan zien wij je hopelijk snel bij ons in de winkel!

Ken jij onze nieuwe collega?

Ken jij iemand die op zoek is naar een leuke (bij)baan in Utrecht of Amsterdam? Die toevallig ook nog van reizen en outdoor houdt? Verwijs diegene dan door naar onze vacatures. En win €100,- shoptegoed als jij onze nieuwe collega vindt! 

Hoe werkt het?

- Stuurt de sollicitant een e-mail met daarin je contactgegevens? Dan nemen wij contact met je op op het moment dat de sollicitant is aangenomen en de proefperiode verstreken is.  Aanbieding geldt tot 1-10-2021.

*Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.