Geschiedenis

1 maart 1994 opent Kathmandu Outdoor & Travel zijn deuren op de Oudegracht - Utrecht. Toen de winkel werd geopend werkten er twee fulltimers en een parttimer op de 400 vierkante meter die de winkel groot was. In 1998 werd de winkel flink uitgebreid en sindsdien telt de winkel maarliefst 1.000m² verkoopvloer oppervlakte. Vandaag de dag werken er bijna 40 collega's in Amsterdam, Nijmegen en Utrecht om dagelijks buitensporters en reislustige mensen te adviseren, zodat ze met de juiste uitrusting op pad kunnen gaan.

In 2010 lanceert Kathmandu de webshop, na bewezen dienst wordt deze 2013 vervangen en wordt de nieuwe webshop gelanceerd.

Door de jaren heen zijn de basisprincipes van Kathmandu nooit veranderd. Vanaf dag één biedt Kathmandu kwalitatief hoogstaande buitensportproducten aan met een passend advies voor elk avontuur. Daarom luidt de slogan altijd nog: Kathmandu, grenzeloos avontuurlijk.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.