Om met Fietskoeriers.nl samen te werken is voor ons als Outdoor & Travel-winkel een hele logische stap. We houden van de natuur, onze producten zijn duurzaam en we zijn voortdurend bezig om de meest verantwoorde keuzes te maken. Van onze bedrijfsvoering tot de bezorging van een webbestelling met de fiets bij je thuis!

Tijdens de sluiting van onze winkels door de coronacrisis hebben wij veel bestellingen zelf op de fiets bezorgd. Dit had als groot voordeel dat we het contact met onze klanten konden behouden en ze persoonlijk advies konden blijven geven bij een webbestelling. De reguliere pakketdiensten waren overbelast en de levertijden liepen uit de hand. Dit was voor ons een mooi moment om de klant tijdig en persoonlijk van artikelen te voorzien. De groene bezorging voelde zowel voor onze klant als onszelf erg logisch. Vandaar dat we hebben besloten om een samenwerking aan te gaan met Fietskoeriers.nl!

De voornaamste reden om deze samenwerking aan te gaan was de groene duurzame bezorging op de fiets. Maar er zijn meer redenen bijv; een duidelijke Track & Trace waarbij bezorgtijd en -plaats gewijzigd kunnen worden, de avondbezorging en de drie bezorgpogingen. Fietskoeriers.nl is nu in meer dan 50 steden actief en dit aantal breidt snel uit. 


Hoe werkt het?
Als je een webbestelling plaatst en in een 'fietsstad' woont, wordt automatisch de bezorgoptie Fietskoeriers.nl getoond en kun je voor die bezorging kiezen. Let wel: Fietskoeriers.nl bezorgt niet in het weekend.

Als je niet in een fietsstad woont, kun je kiezen voor bezorging door DHL/Fietskoeriers.nl. Dan wordt het pakket evengoed bij ons met de fiets opgehaald en vervolgens aan DHL overgedragen en bij je bezorgd. Dus ook die optie is duurzamer.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.