Wilco Dekker: Met Rab naar de top

Mijn eerste warme jas was de RAB Neutrino. Ik kocht ‘m bij Kathmandu in Amsterdam voor mijn eerste ‘echte’ sneeuw- en gletsjerexpeditie. Na vele beklimmingen volgden de RAB Expedition mittens, RAB photon broek en RAB Expedition 8000 jas voor de Denali met een RAB 1200 Expedition slaapzak. Ik ben nu aangekomen bij de RAB Expedition 8000 full down suit voor mijn beklimming van de Mount Everest in april/mei 2019. Omdat ik me er comfortabel in voel en omdat RAB z’n werk doet; je warm houden. Ik wil deze Mount Everest expeditie niet alleen doen en deel graag mijn ervaringen om anderen te inspireren en aandacht te vragen voor mensen die onze hulp goed kunnen gebruiken. Daarom neem ik de vlag van Artsen zonder Grenzen mee naar de top van de wereld.

Wil je aanhaken, met je logo op de vlag of me volgen in dit avontuur? Kijk dan op www.grenzenaandetop.nl of steun mijn actie op www.actiezondergrenzen.nl/actie/wilco-dekker.

Wilco Dekker

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.