Green Friday Actie

Green Friday Actie

25 november 2022 | Nieuws

 

Wij kiezen voor duurzaamheid!

Wat is er nou duurzamer dan goed zorgen voor de spullen die je al hebt? Daarom vind je vanaf vrijdag 25 november t/m maandag 28 november leuke onderhoudsacties in onze webshop en in onze winkels. Tot dan! 

1. Gratis schoenonderhoudsbeurt en onderhoudsadvies in onze winkels

Vanaf vrijdag 25 november t/m maandag 28 november 2022 kun je in onze winkels in Utrecht en in Amsterdam terecht voor een gratis onderhoudsbeurt van je wandelschoenen. Neem je wandelschoenen schoon en droog mee en lever ze in bij onze collega bij de onderhoudstafel. Dan proberen wij ze ter plekke een onderhoudsbeurt te geven en als het druk is dan kun je ze op een later moment in onze winkels ophalen. Verder geven wij advies over onderhoudsproducten, verzolen en veters ed, zodat je favoriete wandelschoenen weer tip-top zijn en je ze thuis op de juiste manier kunt onderhouden. 

* Om deel te nemen aan deze actie hoeven de wandelschoenen niet bij ons gekocht te zijn. Het is mogelijk om maximaal één paar wandelschoenen per persoon in te leveren. Deze actie geldt alleen in onze winkels en niet online.

 2. Ontvang 30% korting op al onze onderhoudsproducten voor schoenen en kleding.

Vanaf vrijdag 25 november t/m maandag 28 november 2022 ontvang je in onze winkels en in onze webshop 30% korting op al onze onderhoudsproducten voor schoenen en kleding. Wil je graag advies in welke producten je het beste kunt gebruiken voor het onderhoud? Breng dan een bezoek aan onze winkel en neem direct je wandelschoenen schoon en droog mee voor een gratis onderhoudsbeurt. 

Bekijk hier onze onderhoudsproducten 

3. Lever je dons in voor een wasbeurt en ontvang je waskosten retour.

De hele maand november kun je bij ons terecht om je donsjas of donzen slaapzak voordelig te laten wassen!

Hoe werkt het?

Je levert je donsjas of donzen slaapzak in bij onze winkel in Amsterdam of Utrecht.
Je rekent ter plekke de wasbeurt af. Vervolgens krijg je ter waarde van hetzelfde bedrag een tegoedbon. Deze kun je meteen besteden of op een ander moment inwisselen, bijvoorbeeld wanneer je het artikel weer komt ophalen.
Wij nemen contact met je op zodra je jas of slaapzak weer fris gewassen is en klaar ligt om op te halen!

Tarieven:

Donsjas dun/kort: €19,95
Donsjas dik: €24,95,- 
Slaapzak: €24,95,- 

* De tegoedbon is na uitgifte 5 jaar geldig en niet inwisselbaar voor contanten. Deze actie geldt alleen in onze winkels en niet online.

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.