Over Kathmandu

Kathmandu Outdoor & Travel is een buitensportspeciaalzaak met filialen in Amsterdam en Utrecht.  Bij Kathmandu kan je terecht voor de aanschaf van hoogstaande buitensportproducten met een passend advies.

De slogan van Kathmandu luidt: ‘Grenzeloos avontuurlijk’. Ongeacht wat de bestemming is en wat jouw avontuur gaat zijn, bij Kathmandu Outdoor & Travel vind je de juiste uitrusting.

De winkels hebben een uitgebreide collectie met technische kleding van topmerken. De schoenenafdeling biedt voor elke voettocht het geschikte schoeisel. Van sportsandalen tot stevige berg- wandelschoenen en van ‘barefoot’ schoeisel tot moderne stadswandelschoen. 

Ook voor jouw kampeeruitrusting kom je naar Kathmandu, wij bieden een gespecialiseerde collectie rugzakken, slaapzakken en lichtgewicht tenten. Kathmandu is ondernemend en gaat uitdagingen aan. Daarom is de Kathmandu collectie uniek en anders dan die van alle andere buitensportwinkels. Je vindt bij Kathmandu regelmatig nieuwe en unieke merken en producten in de collectie. Daarom is Kathmandu grenzeloos avontuurlijk!

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.