Stadswandeling ON shoes

Ervaar ON schoenen tijdens een speciaal georganiseerde stadswandeling!

Kathmandu Outdoor & Travel organiseert in samenwerking met ON stadswandelingen in Amsterdam, Nijmegen en Utrecht. Schrijf u in voor deelname en loop een ongeveer 1,5 uur durende stadswandeling op een paar ON schoenen. U kunt tijdens de stadswandeling lopen op de On Cloudventure of On Cloud, dit is een unieke kans om het ultieme ON gevoel te ervaren. U wordt daarbij begeleid door een ON-specialist, geïnformeerd door een lokale stadsgids. Na afloop wordt u in onze winkel ontvangen met een kop thee of koffie met wat lekkers.

Na deelname aan de stadswandeling geeft Kathmandu u de uitzonderlijke mogelijkheid om een paar ON schoenen met 10% korting aan te schaffen. Deze korting is dus exclusief voor deelnemers!

U kunt zich via de oranje knop inschrijven voor de stadswandeling in Amsterdam, Nijmegen of Utrecht. Wees er snel bij, want er is per stadswandeling plek voor slechts 20 deelnemers.

Inschrijven voor stadswandeling Amsterdam op zaterdag 30 maart Inschrijven voor stadswandeling Utrecht op zaterdag 30 maart Inschrijven voor stadswandeling Nijmegen op zaterdag 6 april