Bezorgen en afhalen

 • Bezorgen
  • Wat zijn de verzendkosten?

   Bestellingen met een bestelwaarde van € 30 en meer worden binnen Nederland gratis verzonden. Voor het opsturen van bestellingen onder de € 30 vragen wij verzendkosten van € 4,95. U kunt uw bestelling ook afhalen in één van de Kathmandu winkels, dit is altijd gratis!
   De Kathmandu webshop levert ook bestellingen naar onze buurlanden België en Duitsland. De verzendkosten van een bestelling die naar het buitenland opgestuurd moet worden bedrage ten minste € 7,95, afhankelijk van gewicht en omvang.

  • Wat is de levertijd van een webshopbestelling?

   De levertijd van een webshopbestelling bedraagt één tot drie werkdagen. (op zaterdag en zondag worden er geen pakketten verzonden)

   Uitzonderingen:
   - Omdat de voorraad van de Kathmandu webshop verspreid ligt over de verschillende winkels, kan het zijn dat de producten van uw bestelling ook verspreid liggen over de verschillende Kathmandu winkels. Heeft u een bestelling met meerdere producten, dan kan de verwerking van uw bestelling enkele werkdagen langer duren.
   - Tijdens de feestdagen is het voor de PostNL pakketservice extra druk, uw pakket loopt daarom mogelijk een vertraging op van één of twee werkdagen.

  • Met welke pakketdienst verstuurt Kathmandu?

   Bestellingen worden verstuurd met de PostNL pakketdienst. Kathmandu verstuurt bestellingen als standaard pakket met de aanvullende dienst van Handtekening voor ontvangst en Levering alleen op postadres.

   Als een levering niet is gelukt, dan krijgt u een briefje in de bus met de mededeling dat het pakket de volgende dag is af te halen bij een PostNL afhaallocatie. Het kan zijn dat dit niet de dichtsbijzijnde afhaalllocatie voor u is omdat deze niet in de route van de bezorger zit.

  • Leveren jullie ook buiten Nederland?

   De Kathmandu webshop levert ook bestellingen naar de buurlanden België en Duitsland. De verzendkosten voor het versturen van een pakket naar het buitenland bedrage ten minste € 7,95. Uw bestelling wordt verstuurd met de PostNL pakketservice.

 • Afhalen
  • Kan ik mijn bestelling ook afhalen in één van de winkels?

   Ja, u kunt uw bestelling ook ophalen in één van de Kathmandu winkels. Tijdens bestelproces kunt u aangeven of u uw bestelling thuisgestuurd wenst te krijgen of wenst op te halen in een Kathmandu-winkel naar keuze. Als u uw bestelling komt ophalen in één van onze winkels, betaalt u geen verzendkosten.
   Wij verzoeken u om de factuur en geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de winkel.

  • Kan ik mijn bestelling ook afhalen bij een PostNL afhaallocatie?

   Ja, u kunt uw bestelling ook laten bezorgen bij een PostNL afhaallocatie. U kunt tijdens het bestelproces het gewenste PostNL afhaallocatie selecteren. U ontvangt nadat we de order hebben verzonden  een track & trace code zodat u zelf uw pakket kunt volgen of het al op de afhaallocatie is afgegeven.

   Zodra het pakketje op de afhaallocatie is heeft u 1 week de tijd om het af te halen. Indien u het pakket niet heeft afgehaald binnen een week zal het pakket retourgestuurd worden naar de Kathmandu winkel die het heeft verzonden. U kunt dan in onze winkel afhalen.
   Indien u wenst dat het nogmaals naar u verzonden wordt rekenen wij hier verzendkosten voor.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.