JR Gear Traverse Insulated Core 8,9cm

Terug naar overzicht

Jr gear schoenen koop je bij Kathmandu

JR Gear traverse core  8.9cm. rood Direct leverbaar uit de webshop van www.kathmandu.nl/
Afbeeldingen

JR Gear Traverse Insulated Core 8,9cm

De Insulated Traverse Core is een lichtgewicht slaapmat gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal. Het luchtbed is gevoerd met PrimaLoft Eco en uitgerust met Infrared Reflective Technologie. Hierdoor heeft de slaapmat, ondanks zijn kleine pakformaat, een uitstekend isolerend vermogen. Door de korte luchtkamers en dikte van 8,9 cm heeft het luchtbed een ongekend ligcomfort. Uitstekende slaapmat voor wanneer gewicht, pakformaat, lig comfort en isolerend vermogen een grote rol spelen.  

PrimaLoft Eco Voering:
De luchtkamers van de Insulated Traverse Core zijn gevuld met het synthetische isolerende materiaal PrimaLoft Eco. Dit zorgt dat het warmteverlies via geleiding drastisch wordt vermindert. De body is gevoerd met 133g/m2, om gewicht te besparen is het gedeelte bij het hoofdeind en voeteneind gevoerd met 100g/m2.
Infrared Reflective Technologie:
Warmteverlies gebeurt niet alleen door geleiding maar ook door warmteuitstraling van het lichaam. Dankzij Infrared Reflective Technologie wordt tot wel 30% van de lichaamswarmte gereflecteerd, zonder concessies te hoeven doen op het gewicht van de slaapmat.

Eigenschappen Insulated Traverse Core:
- Model: Rectangular (recht model)
- R-waarde: 5
- Afmetingen: 183 x 51 x 8,9 cm
- Pakformaat: 19,5 x ø9,5 cm
- Gewicht: 610 gram
- Licht van gewicht
- Isolerend
- Compact pakvolume
- Groot lichtcomfort
- Inclusief stuff sack
- Inclusief reparatie setje

MerkJr gear
ModelSlaapmatten
Fabrikantcode0591108890102311
Bestelcode 213040025

Vergeet dit niet