Winnaar Hanwag winactie

In mei van dit jaar hadden wij in samenwerking met Hanwag een winactie. Wie in die maand een paar Hanwag schoenen kocht, maakte kans op een 5-daags verblijf in een sfeervolle KWT lodge. In juli van dit jaar hebben we de winnaar geloot en dat werd meneer Bert Struijlaart uit Blokzijl.

Bert toog begin oktober, samen met zijn vrouw naar Kleinwalsertal in Oostenrijk. Daar hebben zij van een heerlijk verblijf genoten. Hieronder een verslag van het verblijf.

 

 

Verslag vakantiereis winactie Hanwag naar KWT-lodge in Baad (Kleinwalsertal Oostenrijk)

In mei dit jaar kocht ik een paar wandelschoenen van het merk Hanwag bij de speciaalzaak Kathmandu Outdoor & Travel aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam.
Op 29 juli kreeg ik via een email bericht dat er op dat moment een winactie liep van Hanwag omdat zij 100 jaar bestaan en dat ik in de prijzen was gevallen en een reis had gewonnen voor 2 personen naar Oostenrijk met een 5-daags verblijf in de KWT-lodge in Baad in het Kleinwalsertal.
Eerst denk je nog “is dit wel echt of is dit een grap of een phishing email”. Maar nee ik had dus echt een prijs gewonnen.
Het betrof vier overnachtingen en een verblijf van 4 tot 8 oktober samen met mijn echtgenote Willy, inclusief ontbijt, een wandeltocht met een gids en een pasje voor de diverse kabelbanen en het openbaar vervoer.

Omdat het toch wel een eind rijden was, besloten we om er in 2 dagen heen te reizen en ook in 2 dagen terug.
We vetrokken op zondag 3 oktober en hebben ons gemeld bij de lodge in Baad op maandagmiddag 4 oktober.
We werden zeer hartelijk ontvangen door de Nederlandse eigenaresse Sanne die de lodge sinds 2017 runt samen met haar man Boaz.
In de loop van de dag kwamen ook de andere Nederlandse gasten aan die de betreffende prijs van Hanwag hadden gewonnen en ’s avonds bleek dat we met 16 prijswinnaars waren.
Ook de marketing manager van Hanwag Nederland was aanwezig met zijn vrouw.


De eerste avond kregen we een korte PowerPoint presentatie van de marketing manager met ook een filmpje over hoe bij Hanwag de schoenen worden gemaakt. Deels nog met de hand.
Daarna kregen we nog allemaal een aantal leuke presentjes, zoals een boekje over het onderhoud van wandelschoenen, een thermosfles en wandelsokken.
We hebben een paar heerlijke dagen gehad met mooie wandelingen en tochten met de diverse kabelbanen, waaronder ook die in het Duitse Oberstdorf.
De laatste avond hadden we een gezellige barbecue met het hele gezelschap in het Gasthof Café Alpenwald, een restaurant dat aardig hoog in de bergen lag.
De eerste dagen was het weer niet al te best met veel laaghangende bewolking en nevel, maar gelukkig weinig regen.
In de loop van de week knapte het weer op en omdat we verder geen verplichtingen hadden hebben we nog 2 nachten bijgeboekt in een 4-sterrenhotel in het gezellige dorp Rieslern dat ook in het Kleinwalsertal ligt.


We hebben toen inderdaad 2 dagen prachtig zonnig weer gehad en zijn nog een keer in Oberstdorf geweest.
Op zondag 10 oktober i.p.v. vrijdag 8 oktober zijn we terug naar Nederland gereden.
Ook nu weer in 2 dagen met een leuke overnachting in Kassel met naast het hotel een heel goed Thais restaurant. Mooie afsluiting van een heerlijke week vakantie en dat allemaal door een paar wandelschoenen te kopen!

Bert Struijlaart
Maandag 1 november 2021

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.