La Sportiva Alpine Tech collectie

1. Exclusieve verkrijgbaar bij ons

La Sportiva en Kathmandu presenteren met trots de Alpine Tech Collection: de meest technische, premium kledinglijn speciaal voor veeleisende bergbeklimmers.

In Nederland exclusief bij Kathmandu Outdoor & Travel in Amsterdam, Utrecht en online beschikbaar.

Deze kledinglijn is door La Sportiva, in samenwerking met de Swiss Alpine Club, opgezet en biedt de perfecte collectie die aan de eisen van de meest veeleisende bergliefhebbers voldoet. Design en functie komen compromisloos samen. Bij Kathmandu voeren wij twee lijnen van deze exclusieve collectie: de Aequilibrium lijn en de Alpine Guide lijn.

2. Aequilibrium lijn

Deze kledinglijn is ontwikkeld vanuit de Aequilibrium schoenenlijn. En heeft zeer technische en functionele items, die mede dankzij het lichte gewicht perfect aansluiten op de behoeften van de dynamische en veeleisende alpinist. Deze nieuwe lijn is de basis voor die bergactiviteiten waarbij gewicht en snelheid voorop staat.

3. Alpine Guide lijn

Speciaal ontwikkeld voor Alpine Guides en officieel goedgekeurd door de Zwitserse Alpine Club. Geen compromissen en zeer functioneel voor het dagelijkse werk in de bergen.

4. Kom langs!

Kom de collecties bekijken in onze winkels en laat je overtuigen van de kwaliteit en functionaliteit. Lukt het niet langs te komen, dan kan je natuurlijk op de webshop de collectie bekijken en als je nog vragen hebt:

030-3030047 (10.00-17.00) of mail naar webshop@kathmandu.nl

Alpine Tech: La Sportiva kwaliteit voor de alpinist.

> Bekijk de Alpine Tech lijn hier

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.