Gratis groene bezorging

Gratis groene bezorging

19 november 2021 | Nieuws

 

Ons cadeau voor jou: gratis groene bezorging!

De feestdagen willen we dit jaar goed vieren! We hebben namelijk wat in te halen. Om ervoor te zorgen dat je cadeaus op tijd binnen zijn en om de drukte bij bezorgbedrijven rond de feestdagen te spreiden, hebben wij een paar verrassingen voor je!

  1. Je ontvangt vanaf nu tot 27 december gratis groene bezorging met Fietskoeriers.nl/DHL.
  2. Je bestelde cadeaus voor de feestdagen kun je vanaf nu, tot 5 januari retourneren. 

 

1. Gratis groene bezorging

Vanaf nu tot 27 december ontvang je gratis groene bezorging met Fietskoeriers.nl/DHL. Dat wij als Outdoor & Travel-winkel de voorkeur voor een groene en duurzame manier van bezorgen hebben is heel logisch. We houden van de natuur, onze producten zijn duurzaam en we zijn voortdurend bezig om de meest verantwoorde keuzes te maken. Maar hoe ziet die gratis 'groene' bezorging er precies uit? 

Hoe werkt het?
Als je een webbestelling plaatst en in een 'fietsstad' woont, wordt automatisch de bezorgoptie Fietskoeriers.nl getoond en kun je voor die gratis bezorging kiezen. Let wel: Fietskoeriers.nl bezorgt niet in het weekend.

Als je niet in een 'fietsstad' woont, kun je kiezen voor de gratis bezorging door DHL/Fietskoeriers.nl. Dan wordt het pakket evengoed bij ons met de fiets opgehaald en vervolgens aan DHL overgedragen en bij je bezorgd. Dus ook deze optie is duurzamer dan reguliere pakketbezorging! 

 

2. Verlengde retourtermijn

Vanaf nu verlengen wij ons retourtermijn met de feestdagen tot vijf januari. Normaal gesproken hanteren wij een retourtermijn van 14 dagen, maar voor de feestdagen verlengen wij dit tijdelijk. Zo zorgen we ervoor dat de cadeaus voor de feestdagen meer verspreid besteld worden en de drukte niet enkel vlak rond de feestdagen valt. Dit is geldig in de winkel en in de webshop. 

 

Ben je nog op op zoek naar leuke cadeaus voor de feestdagen? Bekijk hier onze cadeautips voor de feestdagen!

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.