Samenwerking

Samenwerking Askja reizen en VNC Asia Travel
Twee reisspecialisten die reizen samenstellen die afwijken van het reguliere. Denkt u aan een bijzondere reis, denk dan aan hen!
Lees verder >

Samenwerking Katja Staartjes
Sinds 1999 voorziet Kathmandu Outdoor & Travel Katja Staartjes, één van Nederlands meest succesvolle bergbeklimmers, van de juiste outdoormaterialen. Kathmandu is meer dan trots om sponsor te zijn van deze bergbeklimster.
Lees Verder >

Stichting Topaspiraties

Stichting Topaspiraties is opgezet door Katja Staartjes en Henk Wesselius. Deze stichting ondersteunt Nepal sinds 2003 en wel specifiek de Sapta Gandaki Boarding School in Kathmandu en een gezin uit Kyagin Gompa (Langtang-gebied). Na de aardbeving in 2015 is de hulp sterk uitgebreid naar andere projecten via de ontvangen donaties.
Lees verder >

Waka Waka - Share the Sun
Waka Waka werkt volgens het 'Share the Sun' principe. U koopt bij Kathmandu Outdoor & Travel een Waka Waka en doneert een Waka Waka aan een gezin in Nepal. Naast dat u als consument kunt genieten van uw Waka Waka, helpt u ook nog!
Lees verder >

Wilco Dekker: Met Rab naar de top
April/mei 2019 gaat Wilco Dekker de Mount Everest beklimmen. Dit doet hij niet alleen voor zijn persoonlijke ervaring, maar ook om aandacht te vragen voor mensen die hulp goed kunnen gebruiken. Daarom neemt hij de vlag van Artsen zonder Grenzen mee naar de top van de wereld.
Lees verder ->