Over Kathmandu Outdoor & Travel

Kathmandu Outdoor & Travel is een buitensportspeciaalzaak met filialen in Amsterdam, Nijmegen en Utrecht. Voor de 24/7 service kunt u terecht in onze webshop. Bij Kathmandu kunt u terecht voor de aanschaf van hoogstaande buitensportproducten en een passend advies.

De slogan van Kathmandu luidt: ‘Uw vertrekpunt voor een avontuurlijke reis’. Voor elk avontuur en voor elk moment dat u erop uittrekt, vindt u bij Kathmandu de juiste uitrusting.

Alle winkels hebben een uitgebreide kledingcollectie met technische kleding van topmerken als Fjällräven, The North Face en Mammut. De schoenenafdeling biedt voor elke voettocht het geschikte schoeisel. Van sportsandalen tot stevige berg- wandelschoenen en van ‘barefoot’ schoeisel tot moderne stadswandelschoen.

Ook voor uw kampeeruitrusting komt u naar Kathmandu, wij bieden u een gespecialiseerde collectie rugzakken, slaapzakken en lichtgewicht tenten. Kathmandu is ondernemend en gaat uitdagingen aan. Daarom is de Kathmandu collectie uniek en anders dan die van alle andere buitensportwinkels. U vindt regelmatig nieuwe en unieke merken en producten in onze collectie. Daarom is Kathmandu uw vertrekpunt voor een avontuurlijke reis.