Productgroep informatie

Wilt u algemene informatie hebben over een productgroep? Lees dan het artikelen over de productcategorie waar u meer over wilt weten. Worden niet al uw vragen beantwoord of bent u nieuwsgierig geworden naar meer? Kom dan vooral langs in één van onze winkels. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u graag verder en hebben zo hun eigen tricks en tips!

Hoe kies ik de juiste slaapzak?
Hoe warm moet een slaapzak zijn? Kies ik voor een mummie- of dekenmodel? Kies ik voor een donzen slaapzak of een synthetisch gevoerde? Lees het artikel 'Hoe kies ik de juiste slaapzak?' en laat u verder infomeren.
-> Naar artikel

Hoe kies ik de juiste berg-, wandelschoenen?
Schoenen zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van de buitensportuitrusting. Niks vervelender dan een paar schoenen die niet goed passen. In het artikel 'Hoe kies ik de juiste berg-, wandelschoenen' leest u meer over verschillende types wandelschoenen en materiaaleigenschappen.
-> Naar artikel

Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen?
Het impregneren van de schoen en het leer in conditie houden verlengt de levensduur van uw schoenen. Ook het membraan van een schoen verdient onderhoud. Lees in het artikel 'Hoe onderhoud ik mijn wandelschoenen' leest u hier meer over.
-> Naar artikel

Informatie over Care Plus geïmpregneerde muskietennetten.
Wat is de levensduur van een geïmpregneerde muskietennet en waar beschermt het u tegen? Voor antwoorden op deze vragen leest u het artikel 'Informatie over Care Plus geïmpregneerde muskietennetten'.
-> Naar artikel

Het nut van waterfilters - de gevaren van water.
Wat zit er allemaal in water dat een gevaar kan zijn voor uw gezondheid? Welke methoden zijn er beschikbaar om het water te zuiveren? Welke types waterfilters zijn er op de markt? Antwoorden op deze vragen leest u in het artikel 'Het nut van waterfilters - de gevaren van water'.
-> Naar artikel

Hoe kies ik de juiste zonnebril
Zonnebrillen hebben lenzen die in verschillende categorieën worden ingedeeld. Bekijk in het artikel 'Hoe kies ik de juiste zonnebril' onder welke omstandigheden u welke bril nodig heeft.
-> Naar artikel